Hiusten pidennysmenetelmä: Ompele hiusten pidennys

Hiuspidennysten ompelusta on tulossa erittäin suosittu hiustenpidennysmenetelmä, kun yhä useammat ihmiset, joilla on erityyppisiä hiuksia, löytävät menetelmän. Hiusten pidennys tehdään siten, että punot omat hiuksesi kohtaan, johon haluat laittaa ylimääräiset hiukset, ja ompelet sitten punoksen hiuslisäkkeet langan avulla.

Tämä menetelmä on helläin menetelmä ja sopii käytännöllisesti katsoen kaikkiin eri tekstuuriin ja tyyppeihin.

 

Hiusten pidentämisen edut Ylimääräisten hiusten ompelu: Hiusten pidentäminen on erittäin lempeä menetelmä, koska omiin hiuksiin ei käytetä kemikaaleja ja koska omat hiukset punotaan, ne lepäävät ja altistuvat tuskin kulumiselle. Voit käyttää hiustenkuivaajaa, pihdit, värjätä ja kuivata hiuksia vahingoittamatta punoksia ja pidikkeitä. Hiuslisäke näyttää myös hyvin luonnolliselta ja sekoittuu usein hyvin omiin hiuksiin.

Lisähiuksille ommeltujen hiusten pidennysten haitat: Hiusten ja hiusten pidennysten kuivuminen pesun jälkeen voi viedä aikaa. Se voi myös saada shampoojäännöksiä punoksissa, joihin hiusten pidennys on kiinnitetty, joten huuhtele huonosti, jotta sinun ei tarvitse hajua. Se voi aluksi jopa kutittaa hiukan.