Snabb frakt och 14 dagar ångerrätt!

Cart

Language

Currency

Hiusnauhat

Aidot ihmisen kudehiuspidennykset Fairwithhair

Yksi suosituimmista hiusten pidentämismenetelmistä pidentää hiuksiasi ompelemalla ja kutomalla. Hiuskudokset voidaan kiinnittää punoksella hiuksiin ja ommella hårtränsen, se voidaan kiinnittää myös liimalla, pidikkeillä tai mikrorenkaisilla.

Myymme korkealaatuisia hiuskuituja oikeilla hiuksilla. Aito kude sekoittuu luonnollisesti omiin hiuksiin ja voidaan leikata, muotoilla ja värjätä aivan kuten luonnolliset hiukset. Pidä hiusten kudonta huolella, ja voit käyttää niitä uudestaan ja uudestaan. Tarjoamme laajan tuotevalikoiman ja myy Brasilian hiuskuteita, intialaisia hiuskudoksia, kuteja Aasian ja Kaukasian hiuskuteita.

Löydä sinulle sopivat hiukset, meillä on suora, aaltoileva ja kihara kuteen tukka, eripituisilla ja -värisillä, jotta löydät parhaiten hiukset vastaavat hiukset. Mahdollisuuksia on paljon, saat unelmiesi kampauksen korkealaatuisilla hiuksilla! Tilaa hiuksesi tänään, meillä on nopea toimitus hiuksille

We can't find products matching the selection.

Aidot ihmisen kudehiuspidennykset Fairwithhair


Fairwithhairin aitojen kudehiuksien pidentämisellä saat hiuspidennyksen, hiuskudeen, joka on helppo mukauttaa kaikkiin toiveisiisi. Fairwithhair hiuslisäkkeet koostuvat 100% aitoista korkealaatuisista ihmisen hiuksista. Hiuskute tarkoittaa, että hiukset on kiinnitetty pitkään nauhaan. Sen avulla voit leikata ja mukauttaa hiusten pidennystä haluamallasi tavalla. Voit esimerkiksi liimata tai ommella hiuskuteita, liimata hiuskudoksia omiin hiuksiin tai luoda oman leikkausjoukon hiusten pidentämiseen.

Neuvonta hiusten pidentämiseen

Pidät hiuspidennyksestäsi aivan kuten teet muiden hiuskuteiden tai pidennysten kanssa. Hiuspidennys tarvitsee hyvää hoitoa pysyäksesi laihana ja tuoreena pitkään. Suosittelemme pesemään hiuksesi kerran tai kahdesti viikossa. Käytä suositeltuja hiustenhoitotuotteita hiusten pidentämiseen ja kosteuttavaa seerumia ja argaaniöljyä, jotka pitävät hiukset pehmeinä. On tärkeää, että käytät aina lämpösuojaa, kun tasat, käpristät tai puhallat hiuksiasi. Korkea lämpö kuluu hiuksissa. Käytä myös mukautettua harjaa hiusten pidennykseen, jotta vältyt tarpeettomalta sotkeutumiselta ja hiuspidennysten kulumiselta.