20% RABATT

Använd kis Rabattkod i kassan

RABATTEN GÄLLER KIS HÅRVÅRD & STYLING!

* Vi har garanti på Luxury hår vid köp av Kis!

AIDOT HIUSTENPIDENNYKSET

Tervetuloa Fairwithhairiin. Tästä kategoriasta aitoja hiuksia löydät korkealaatuisia aitoja hiuksia. Tyylikäs kampaus löysillä hiuksilla! Minkä tyylin etsitkin, jokaiselle löytyy jotain. Uudista ulkonäkö helposti oikeilla hiuksilla! Meillä on laaja valikoima erityyppisiä oikeita hiuksia, löydä hiuksesi täältä! Löysät hiukset auttavat sinua saamaan haluamasi pituuden ja täyteyden. Myymme aitoja irrallisia hiuksia monilla eri laatuilla ja hintaluokilla. Meiltä löydät Brasilian hiukset, Intian hiukset, Eurooppalaiset hiukset ja Aasian hiukset.


Verkkokaupassamme on korkealaatuisia hiuksia, jotka kestävät pitkään ja antavat sinulle haluamasi luonnollisen ja täydellisen hiuspidennyksen. Aitoja irrallisia hiuksia voidaan leikata, pestä, värjätä ja muotoilla lämmitysvälineillä kuten luonnolliset hiukset. Osta oikeita hiuksia verkossa ja saat unelmiesi hiukset suoraan. Tarjoamme sinulle aina 100% aitoja ja korkealaatuisia hiuksia.

Set Descending Direction
View as Grid List

27 Items

per page
 1. Luxury suora weft
  As low as 1 899,00 SEK As low as 1 299,00 SEK
  Quickview
 2. Luxury aaltoileva kude
  As low as 1 899,00 SEK As low as 1 199,00 SEK
  Quickview
 3. Luxury Vågig Clip on set Löshår
  As low as 1 999,00 SEK
  Quickview
 4. Luxury suora Double Drawn weft
  As low as 1 999,00 SEK
  Quickview
 5. Luxury Lockig Clip on set Löshår
  As low as 1 999,00 SEK
  Quickview
 6. Luxury Krulligt Clip on set Löshår
  As low as 1 999,00 SEK
  Quickview
 7. Luxury Kinky Rak Hårträns
  Rating:
  0%
  As low as 2 099,00 SEK As low as 1 299,00 SEK
  Quickview
 8. Luxury Rak Lace Frontal
  Rating:
  0%
  As low as 2 599,00 SEK
  Quickview
 9. Luxury Vågig Lace Frontal
  Rating:
  0%
  As low as 2 599,00 SEK
  Quickview
 10. Luxury Lockig Nail hair Löshår
  Rating:
  0%
  As low as 499,00 SEK
  Quickview
 11. Premium Straight Top Piece
  Rating:
  0%
  Quickview
  Loppunut varastosta
 12. Premium Vågig Top Piece hårdel Large
  Rating:
  0%
  Quickview
  Loppunut varastosta
 13. Premium Straight Top Piece Large
  Rating:
  0%
  Quickview
  Loppunut varastosta
 14. Luxury Lockig Tejp Löshår
  As low as 599,00 SEK
  Quickview
 15. Luxury Suora Lace Closure
  As low as 1 399,00 SEK
  Quickview
 16. Luxury Vågig Ponytail äkta hår
  As low as 1 999,00 SEK
  Quickview
 17. Luxury kihara weft
  As low as 1 899,00 SEK
  Quickview
 18. Luxury syväaaltoinen weft
  As low as 1 899,00 SEK As low as 1 299,00 SEK
  Quickview
 19. Luxury aaltoilevat nauhahiukset
  As low as 599,00 SEK
  Quickview
 20. Luxury suora teippi hiuspidennykset
  As low as 599,00 SEK
  Quickview
 21. Luxury aaltoileva Double Drawn weft
  As low as 2 799,00 SEK
  Quickview
 22. Luxury Vågig Nail hair Löshår
  As low as 499,00 SEK
  Quickview
 23. Luxury Rak Ponytail äkta hår
  As low as 1 999,00 SEK
  Quickview
 24. Luxury Rak Nail hair Löshår
  As low as 499,00 SEK
  Quickview
 25. Luxury Rak Clip on set Löshår
  As low as 1 999,00 SEK
  Quickview
 26. Basic Human Hair Rak Hårträns
  Rating:
  0%
  As low as 1 199,00 SEK
  Quickview
 27. Basic Human Hair Vågig Hårträns
  Rating:
  0%
  As low as 1 199,00 SEK
  Quickview

Kiinnitettävä hiusten pidennysmenetelmä

Hiusten pidentäminen pidikkeellä sarjassa Hiusten pidennys leikkeillä hiuksilla on hiuslisäke, joka kiinnitetään pidikkeillä. Kiinnitettävä sarja asetetaan paikoilleen muutamassa minuutissa

Ompele hiustenpidennysmenetelmällä

Hiusten pidennysmenetelmä: Ompele hiusten pidennys Hiuspidennysten ompelusta on tulossa erittäin suosittu hiustenpidennysmenetelmä, kun yhä useammat ihmiset, joilla on erityyppisiä hiuksia,

Aidot löysät hiukset verkossa Fair with Hair -tuotteella


Kun ostat löysät hiukset, on tärkeää, että valitset toimittajan, joka asettaa sinut asiakkaana ensisijaisesti. Tärkeintä meille on tarjota asiakkaillemme tuote, joka antaa täydelliset, raikkaat ja edulliset hiukset, jotka pysyvät kevyinä pitkään. Meiltä Fairwithhairilta löydät sekä korkealaatuisia että halpoja hiuksia verkossa. Erilaisilla hiuslisäkemenetelmillämme voit luoda täydellisen ja lumoavan hiuslisäyksen hetkessä. Hiuspidennys, jonka haluat


Kaikkia hiusten pidentämismenetelmiämme on helppo pidentää kotona tai salonkiin. Haluatko luoda väliaikaisen hiuspidennyksen iltaan tai käyttää löysää hiusta, joka on istunut pitkään, olemme varmoja, että meillä on sinulle sopiva menetelmä. Korkeat vaatimukset löysälle hiustuotteillemme antavat sinun tasoittaa, kiertyä ja muotoilla hiuksiasi Faiirwithhairista, kuten haluat, unelmakaunasi saavuttamiseksi. Mutta muista, että löysät hiukset, samoin kuin omat hiuksesi, tarvitsevat hoitoa. Siksi, huolehdi löysistä hiuksista ja hiusten pidennyksestä hyvillä hiustenhoitotuotteilla ja lämmösuojauksella, aivan kuin se olisi omaasi. Mutta riippumatta siitä kuinka monta tuotetta tilaat, maksat aina vain 0 kruunua normaalissa lähetyksessä.

Löysät hiukset -menetelmämme
Alta löydät kaikki löysät hiukset -menetelmämme ja tiedot kustakin tuotteesta, joten löydät sinulle sopivan menetelmän.

Hiusten pidentäminen keratiinivahalla, kynsien pidennys:
Keratiinivahahiusten pidennys on Ruotsin markkinoilla yleisimmin käytetty hiustenpidennysmenetelmä. Keratiinivaha, Nailhair-jatkeet ovat liimattuihin silmukoihin, joissa on keratiini päällä. Keratiinisilmukat kiinnitetään omiin hiuksiin pihdillä.

Hiusten pidentäminen nauhalla löysillä hiuksilla:
Nauhalla löysät hiukset antavat sinulle hiusten pidennyksen sileällä, yksinkertaisella ja lempeällä tavalla. Se on menetelmä pienillä esiteipillä, jotka näyttävät aivan kuin päänahaltasi. Tämä teippi on erityisesti sovitettu kiinnittymään asiakkaan hiuksiin eikä se ole ollenkaan haitallista.


Hiustenpidennysmenetelmä ommella löysiin hiuksiin:
Hiusten pidennys Löysäjen hiusten ompelu on suosittu hiusten pidennysmenetelmä, koska yhä useammat ihmiset löytävät menetelmän. Ompelemalla löysät hiukset hiuslisäkkeellä teet punoksen, ompele sitten löysät hiukset punokselle kohtaan, johon haluat laittaa löysät hiukset. Löysäihin hiuksiin ommeltu hiuslisäkemenetelmä on monien ihmisten lempein menetelmä, ja se sopii hyvin pohjoismaisiin hiuksiin.

Koko kutominen hiusten pidennyskudontamenetelmällä:
Hiusten pidennys Full Weave on suosittu hiusten pidennysmenetelmä. Täysikudotulla hiuspidennyksellä tarkoitat, että punot kaikki omat hiuksesi paitsi edessä, missä haluat jalat. Sitten ompelet saumattomat hiukset punoksissa kohtaan, johon haluat laittaa löysät hiukset. Hiusten pidennysmenetelmä Full Weave kanssa jättämättä on yksi puhtainta menetelmää.

Hiusten pidennys kutominen sulkeutumisella tai edessä:
Hiusten pidentäminen Kudonta sulkeminen tai kudonta edessä on myös suosittu hiusten pidennysmenetelmä. Täysikudotulla hiuspidennyksellä tarkoitat, että punot kaikki omat hiuksesi. Edessä koko hiusten pidennys on suljettu joko sulkeutumisella tai edessä. Hiusosa (sulkeminen / etuosa) on mikä luo luonnollisen hiusrajan. Ompele sitten hiusosuuden ympärille kiinteät päättömät hiukset kohtaan, johon haluat laittaa löysät hiukset.

Hiusten pidennys hiusten kanssa:
Hiuslisäke Micror-renkaissa on hellävarainen menetelmä hiuksille, joka ei vaadi vahaa eikä muita kemikaaleja. Kiinnitä kannatin pihdeillä ilman lämpöä. Kiinnikkeet ovat pieniä ja tuskin näkyviä, kun renkaissa käytetään väriä, joka vastaa omaa hiusväriäsi. Tämä menetelmä voidaan suorittaa useimmille hiustyypeille.

Hiuspidennys Clip-in pidennykset:
Hiuslisäke klipsillä on löysät hiukset, on hiuslisäke klipsillä. Hiuspidennysmenetelmä sopii niille, jotka haluavat väliaikaisen hiuspidennyksen, jos haluat tehdä jotain mukavaa iltaan tai pitää sen vain erityistilaisuudessa. Hiuslisäke on helppo kiinnittää ja poistaa.

Hiusten korvaaminen Top Piece:
Yläosa oikeissa hiuksissa tarjoaa maksimaalisen äänenvoimakkuuden muutamassa sekunnissa. Se kiinnitetään helposti käyttämällä muutamaa kiinnikettä sisäpuolelta. Hiusosuuden ohut ja joustava muotoilu antaa luonnollisen lopputuloksen, joka voidaan muotoilla ja muotoilla sopivaksi kampaukseesi.

Hiusten pidentäminen lateksiliimalla:
Positiivinen lateksiliimalla hiusten pidennyksellä: Lateksi liima on löysä hiusliima, jota käytetään liimaamaan hiusten kiharrit omiin hiuksiin. Liimatut kiinnikkeet tulevat hyvin litteiksi ja tuskin näkyviksi