Luxury aaltoileva Double Drawn weft

Luxury aaltoileva Double Drawn weft 3 5 5 1

Luxury aaltoileva Double Drawn weft, brasilialaiset kudehiukset

Korkeimman laadun suorat kaksinkertaiset vedetyt brasilialaiset kuteen hiukset, helppo asentaa ja käyttää useita kertoja!

Brasilian kudoksen Fairwithhair-hiuspidennyksillä toteutat unelma korkealaatuisista, täydellisistä, loistoista ja ylellisistä hiuksista. Ylelliset tweft-hiuspidennykset ovat hiukset niille, joilla on korkeat vaatimukset laadulle ja kestolle. Hiuslisäkkeemme koostuvat 100% aitoista hiuksista ja vain korkealaatuisista ohuista ja hienoista hiuksista.

Luxury Weft -hiuksillamme saat ylimääräisiä täydellisiä tuloksia maksimaalisella äänenvoimakkuudella. Hanki unelmatyylisi tinkimättä laadusta. Tilaa Luxury kudehiukset tänään, koe tunne ja ero hyvillä hiuslisäkkeillä sinäkin!

As low as 2 799,00 SEK
I LAGER, SNABB LEVERANS!
SKU
31-RDD

Ylellinen suora kaksinkertainen piirretty kute, brasilialaiset hiuspidennykset

Ylelliset suorat kaksinkertaiset vetokuidut, korkealaatuiset brasilialaiset hiuspidennykset!

Ylellinen kudehiuslisäke antaa sinulle pitkät ja täyteläiset hiukset helposti, nopeasti ja lempeästi. Kutehiukset ovat sopivia kaikille, koska ne voidaan kiinnittää monin eri tavoin. Kutehiuksiamme voidaan käyttää uudelleen useita kertoja, koska hiuslisäkkeet ovat 100% aitoja hiuksia, korkealaatuisia ja hienoja. Fairwithhair Luxury -hiukset voidaan myös värjätä, leikata, muotoilla ja muotoilla mihin tahansa haluamaasi kampaukseen.

 

Luxury-suorakuvioisten kudehiuspidennysten edut:

Rakenne: Suorat hiukset, jotka voidaan kiertyä ja suoristaa

Määrä: 100 grammaa kutua kohti

Laatu: 100% aitoja hiuksia, Remy-hiukset, jotka voidaan värjätä ja värittää

Kesto: Voidaan käyttää uudelleen useita kertoja

Double Drawn: Hiuksilla on erityisen täydet päät

Hiusten pidennysmenetelmät: Kudonta, ompelu vuorattu, liimaaminen liimalla, mikrorenkaat, kiinnitettävä sarja

Vinkki: Tarvitset noin 1-2 pakkausta koko hiuspidennykseen ja 3-4 pakkausta erittäin täydelle hiusten pidennykselle

 

Monet uskovat, että Fairwithhair Luxury Brasilian hiuspidennykset ovat paras ja hienoimpia saatavilla olevia hiuspidennyksiä, siksi se on erittäin suosittu hiuspidennys niiden keskuudessa, joilla on korkeat vaatimukset, kun laatu on tärkeä. Laatu on niin korkea, että hiukset voidaan valkaista, värjätä, tasoittaa ja muotoilla haluamallasi tavalla. Kestävyys voi olla jopa 1-2 vuotta, jos siitä huolehditaan. Siksi Luxury-hiuslisäkkeemme maksavat enemmän kuin tavalliset hiukset, mutta ne kannattavat pitkällä tähtäimellä, koska laatu on parempi, voit käyttää hiuksiasi useita kertoja.

 

Ero yhden ja kaksin vedettyjen hiusten välillä:

Luxury Double Drawn -hiuspidennykset ovat täydellisiä saatavilla olevia hiuspidennyksiä. Ero yhden ja kaksinkertaisen piirtämisen välillä näkyy paljaalla silmällä. Kaksinkertaisesti vedetyt hiuspidennykset voivat olla sotkeutuneita, koska ne ovat täyteläisiä päissä

Yhden vetämät hiukset ovat ohuempia ja kaksinkertaiset hiukset ovat paljon täydellisempiä. Yhdessä vedetyssä kuteen hiuksessa hiuslisäkkeet sisältävät eripituisia hiuksia ja kaksinkertaiset irtonaiset hiukset leikataan sekä juureen että päihin, mikä tarkoittaa, että kaikki karvat ovat periaatteessa yhtä pitkiä. Brasilian luksusluontoisilla irtonaisilla hiuksillamme on yleensä avunantaja, ja siksi ne ovat korkealaatuisia.

Kaksinkertainen hiukset

Hiustenhoito ylellisille hiuskudeille: Käytä vain suositeltuja hiustenhoitotuotteita hiuksissa varmistaaksesi parhaan mahdollisen hoidon ja laadun. Emme voi taata hiusten pidennysten laatua, kun käytetään muita tuotteita, jotka saattavat sisältää ainesosia, jotka eivät ole yhteensopivia hiusten pidentämisen kanssa.

 

Hanki unelmakarvasi tinkimättä laadusta. Tilaa Luxury kude-hiuslisäkkeesi jo tänään, koe tunne ja ero hyvissä hiuslisäkkeissä sinäkin!

More Information
Struktur Aaltoilevat
Leverans Frakt 2-5 dagar
Kvalité & Hållbarhet Luxury Hår 6-24 månader
Garanti Kvalitetsgaranti köp rek. hårvård
We found other products you might like!