Snabb frakt och 14 dagar ångerrätt!

Cart

Language

Currency

SASSY Tekoripset 5D Mink

AvailabilityIn stock
SKU
5D-01-SASSY

Sassy tekoripset on tarkoitettu sinulle, joka haluat erottua joukosta ja saada sen ratkaisevan wow-tekijän. Koska ripset ovat käsintehtyjä parhaan kestävyyden ja muotoilun saavuttamiseksi, niitä voidaan käyttää useita kertoja ja ne on helppo käyttää uudelleen.

Luota meihin, nämä ripset ovat paras yksityiskohta täydentämään ulkonäköäsi ja antamaan sinulle niin vähän ylimääräistä.

149,00 SEK
Reducerat pris, passa på nu!
0
(0) Reviews

Nämä SASSY-tekoripset voidaan kuvata vain kolmella sanalla .. HENGITTÄMINEN, EXTRA, EXCLUSIVE! Tekoripset on tarkoitettu sinulle, joka haluat erottua joukosta ja saada sen ratkaisevan wow-tekijän. Koska ripset ovat käsintehtyjä parhaan kestävyyden ja muotoilun saavuttamiseksi, niitä voidaan käyttää useita kertoja ja ne on helppo käyttää uudelleen.

Materiaali: 5D Mink

Pituus:

Väärien ripsien levittäminen:

Ole varovainen, ettet saa ripsien liimaa silmiin. Jos näin tapahtuu, huuhtele silmäsi välittömästi.

  1. Väärien ripsien muodostuminen. Säädä hapsun muoto omiin silmiin. Ripset saatetaan joskus joutua leikkaamaan, jotta ne sopivat paremmin silmiin.
  2. Levitä liima. Levitä liimaa ripsien pohjaan ja aseta se sitten omalle ripsien linjalle. Muista, ettet käytä liikaa liimaa, ja anna liiman tulla hieman tahmeaksi ennen tekoripsien kiinnittämistä.
  3. Väärien ripsien levittäminen. Aseta nyt tekoripset liimalla keskelle omaa ripsien linjaa ja paina sitten sivuja varovasti alaspäin niin, että ne kiinnittyvät oman ripsien koko pituudelta. Pidä sitten reunaa jonkin aikaa, jotta liimalla on aikaa kuivua. Käytä pinsettejä helpompaa ja tarkempaa käyttöä varten. Levitä Eyeliner tarvittaessa ripsien kohdalle.

Väärien ripsien poistaminen:

Kun on aika poistaa tekoripset, on tärkeää, että teet tämän huolellisesti sekä oman että tekoripsesi suojaamiseksi.

  1. Irrota tekoripset varovasti vetämällä hitaasti pohjana olevista tekoripsistä. Älä koskaan vedä tekoripsiä pois nopeasti, jotta estät omien ripsien vetämisen mukana.
  2. Joskus liimajäämät voivat seurata ja tarttua ripsiin. Poista liimajäämät varovasti puhtaalla ripsien harjalla tai pinseteillä. Jos tämä tehdään liian nopeasti, ripsen minkkikarvat voivat seurata ja tuhota ripset. Älä liota ripsiä, koska se tuhoaa ripsien pehmeyden.
  3. Laita sitten tekoripset takaisin Fairwithlashes-pakkaukseen niiden suojaamiseksi, kunnes niitä käytetään uudelleen.

Fairwithlashes 5D Mink -ripsien hyvä hoito on ensiarvoisen tärkeää, jotta niitä voidaan käyttää uudelleen. Jos hoidat Fairwithlasheesi, voit käyttää niitä noin 20-30 kertaa.

Täydellisten tekoripsien metsästys on ohi, nämä tekoripset vievät ripsipelisi seuraavalle tasolle. Tilaa tekoripset verkossa, meillä on nopea toimitus!

More Information
Price 119,20 SEK
Väri Vänligen välj
Length Onesize
Leverans Frakt 1-2 dagar
Kvalité & Hållbarhet Beror på användning
Garanti Hög kvalité
Tax Class Taxable Goods
Redirect to Product Page Yes
Product Condition New
Gender Female
Google Product Category 4057
Brand Fairwithhair
Allow On Facebook Shop Yes

Customer Reviews

@Fairwithhair Instagram

Följ oss för att se vårt arbete och produkter!