Luxury kihara weft

Ylelliset kiharaiset brasilialaiset kudehiukset

Korkeimman laadun kihara brasilialainen kuteen tukka, helppo asentaa ja käyttää uudelleen useita kertoja!

Brasilian kudoksen Fairwithhair-hiuspidennyksillä toteutat unelma korkealaatuisista, täydellisistä, loistoista ja ylellisistä hiuksista. Ylelliset tweft-hiuspidennykset ovat hiukset niille, joilla on korkeat vaatimukset laadulle ja kestolle. Hiuslisäkkeemme koostuvat 100% aitoista hiuksista ja vain korkealaatuisista ohuista ja hienoista hiuksista.

Luxury Weft -hiuksillamme saat ylimääräisiä täydellisiä tuloksia maksimaalisella äänenvoimakkuudella. Hanki unelmatyylisi tinkimättä laadusta. Tilaa Luxury kudehiukset tänään, koe tunne ja ero hyvillä hiuslisäkkeillä sinäkin!

As low as 1 599,00 SEK
Availability: Varastossa
SKU
9
HANDLA NU & BETALA SENARE

Ylellinen kiharakude, brasilialaiset hiuspidennykset

Luxury Curly Weft Hair, korkealaatuinen brasilialainen hiuspidennys!

Ylellinen kudehiuslisäke antaa sinulle pitkät ja täyteläiset hiukset helposti, nopeasti ja lempeästi. Kutehiukset ovat sopivia kaikille, koska ne voidaan kiinnittää monin eri tavoin. Kutehiuksiamme voidaan käyttää uudelleen useita kertoja, koska hiuslisäkkeet ovat 100% aitoja hiuksia, korkealaatuisia ja hienoja. Fairwithhair Luxury -hiukset voidaan myös värjätä, leikata, muotoilla ja muotoilla mihin tahansa haluamaasi kampaukseen.

 

Ylellisten kiharakudehiuspidennysten edut:

Rakenne: Pitkät kiharat hiukset, jotka voidaan kiertyä ja suoristaa

Määrä: 100 grammaa kutua kohti

Laatu: 100% aitoja hiuksia, Remy-hiukset, jotka voidaan värjätä ja värittää

Kesto: Voidaan käyttää uudelleen useita kertoja

Hiusten pidennysmenetelmät: Kudonta, ompelu vuorattu, liimaaminen liimalla, mikrorenkaat, kiinnitettävä sarja

Vinkki: Tarvitset noin 1-2 pakkausta koko hiuspidennykseen ja 3-4 pakkausta erittäin täydelle hiusten pidennykselle

 

Monet uskovat, että Fairwithhair Luxury Brasilian hiuspidennykset ovat paras ja hienoimpia saatavilla olevia hiuspidennyksiä, siksi se on erittäin suosittu hiuspidennys niiden keskuudessa, joilla on korkeat vaatimukset, kun laatu on tärkeä. Laatu on niin korkea, että hiukset voidaan valkaista, värjätä, tasoittaa ja muotoilla haluamallasi tavalla. Kestävyys voi olla jopa 1-2 vuotta, jos siitä huolehditaan. Siksi Luxury-hiuslisäkkeemme maksavat enemmän kuin tavalliset hiukset, mutta ne kannattavat pitkällä tähtäimellä, koska laatu on parempi, voit käyttää hiuksiasi useita kertoja.

 

Hiustenhoito ylellisille hiuskudeille: Käytä vain suositeltuja hiustenhoitotuotteita hiuksissa varmistaaksesi parhaan mahdollisen hoidon ja laadun. Emme voi taata hiusten pidennysten laatua, kun käytetään muita tuotteita, jotka saattavat sisältää ainesosia, jotka eivät ole yhteensopivia hiusten pidentämisen kanssa.

 

Hanki unelmakarvasi tinkimättä laadusta. Tilaa Luxury-kiharakude-pidennykset jo tänään, kokeile tunne ja ero hyvissä hiuslisäkkeissä sinäkin!

More Information
Kvalité & Garanti SVENSKA: Äkta luxury hårträns löshår av brasilianskt löshår. Luxury hår är ett lyxlöshår med starka, mjuka och glänsande hårstrån. Vårt luxyry löshår är 100% äkta remy löshår, bästa löshåret på marknanden. Därför är luxury löshår populärt för de med krav på hög kvalité. Löshåret går att färga, platta, locka och styla precis som man vill, och garanterat trasselfritt. Hållbarheten på håret i original skick och god skötsel är upp till1- 2 år. ENGELSKA: Real luxury weft hair extensions of Brazilian hair extensions. Luxury hair is a luxury hair with strong, soft and shiny hairs. Our luxyry hair is 100% genuine remy hair, the best hair on the market. Therefore, luxury hair extensions is popular for those with high quality requirements. The hair can be colored, flat, attracted and styled just as you like, and guaranteed tangle free. The durability of the hair in original condition and good care is up to 1 - 2 years. NORSKA: Ekte luksus hår tress hår utvidelser av brasilianske hair extensions. Luksus hår er et luksuriøst hår med sterke, myke og skinnende hår. Vårt luxyry hår er 100% ekte remy hår, det beste håret på markedet. Derfor er luksus hårforlengelser populære for de med høye kvalitetskrav. Sakshåret kan være farget, flatt, tiltrukket og stylet akkurat slik du vil, og garantert tangle free. Hårets holdbarhet i original tilstand og god pleie er opptil 1 - 2 år. DANSKA: Ægte luksus hår tress hår forlængelser af brasilianske hair extensions. Luksus hår er et luksuriøst hår med stærke, bløde og skinnende hår. Vores luxyry hår er 100% ægte remy hår, det bedste hår på markedet. Derfor er luksus hårforlængelser populære for dem med høje kvalitetskrav. Saksens hår kan være farvet, fladt, tiltrukket og stylet, ligesom du vil, og garanteret tangle free. Hårets holdbarhed i original tilstand og god pleje er op til 1 - 2 år. FINSKA: Brasilian hiustenpidennysten todelliset ylelliset hiustenpidennykset. Ylellinen hiukset on ylelliset hiukset, joissa on vahvat, pehmeät ja kiiltävät hiukset. Meidän ylelliset hiuksemme on 100% aidot hiukset, parhaat hiukset markkinoilla. Siksi ylelliset hiustenpidennykset ovat suosittuja niille, joilla on korkeat laatuvaatimukset. Sakset hiukset voivat olla värillisiä, tasaisia, houkuttelevia ja tyylikkäitä, kuten haluat, ja taattu takku vapaa. Hiusten kestävyys alkuperäisessä kunnossa ja hyvä hoito on jopa 1-2 vuotta.
Private Product No
Lace size 5
Lace color Hd
Write Your Own Review
You're reviewing:Luxury kihara weft
Your Rating
We found other products you might like!