Nopea toimitus Hyvä laatu

BEY tekoripset 3D Mink

Kukaan ei ole täydellinen, mutta ripset voivat olla! Bey 3D Mink False Eyelashes on korkealaatuinen käsintehty tekosipsi, joka sopii joka tilanteeseen. Täydellisten ripsien metsästys on ohi, nämä väärät ripset vievät ripsipelisi seuraavalle tasolle.

Ripset on valmistettu korkealaatuisesta 3D-minkistä, niitä voidaan käyttää jopa 30 kertaa hyvällä hoidolla.

149,00 SEK
Availability: Varastossa
SKU
sat01

Kukaan ei ole täydellinen, mutta ripset voivat olla! Bey False Eyelashes on korkealaatuinen käsintehty tekosipsi, joka sopii joka tilanteeseen. Tekoripsillä on pörröinen, siro ja liikkuva muotoilu, ja ne on helppo levittää. Ripset voidaan käyttää uudelleen jopa 30 kertaa hyvällä hoidolla.

Materiaali: 3D-minkki

Pituus:

Väärien ripsien levittäminen:

Ole varovainen, ettet saa ripsien liimaa silmiin. Jos näin tapahtuu, huuhtele silmäsi välittömästi.

  1. Väärien ripsien muodostuminen. Säädä hapsun muoto omiin silmiin. Ripset saatetaan joskus joutua leikkaamaan, jotta ne sopivat paremmin silmiin.
  2. Levitä liima. Levitä liimaa ripsien pohjaan ja aseta se sitten omalle ripsien linjalle. Muista, ettet käytä liikaa liimaa, ja anna liiman tulla hieman tahmeaksi ennen tekoripsien kiinnittämistä.
  3. Väärien ripsien levittäminen. Aseta nyt tekoripset liimalla keskelle omaa ripsien linjaa ja paina sitten sivuja varovasti alaspäin niin, että ne kiinnittyvät oman ripsien koko pituudelta. Pidä sitten reunaa jonkin aikaa, jotta liimalla on aikaa kuivua. Käytä pinsettejä helpompaa ja tarkempaa käyttöä varten. Levitä Eyeliner tarvittaessa ripsien kohdalle.

Väärien ripsien poistaminen:

Kun on aika poistaa tekoripset, on tärkeää, että teet tämän huolellisesti sekä oman että tekoripsesi suojaamiseksi.

  1. Irrota tekoripset varovasti vetämällä hitaasti pohjana olevista tekoripsistä. Älä koskaan vedä tekoripsiä pois nopeasti, jotta estät omien ripsien vetämisen mukana.
  2. Joskus liimajäämät voivat seurata ja tarttua ripsiin. Poista liimajäämät varovasti puhtaalla ripsien harjalla tai pinseteillä. Jos tämä tehdään liian nopeasti, ripsen minkkikarvat voivat seurata ja tuhota ripset. Älä liota ripsiä, koska se tuhoaa ripsien pehmeyden.
  3. Laita sitten tekoripset takaisin Fairwithlashes-pakkaukseen niiden suojaamiseksi, kunnes niitä käytetään uudelleen.

Fairwithlashes 3D Mink -ripsien hyvä hoito on ensiarvoisen tärkeää, jotta niitä voidaan käyttää uudelleen. Jos hoidat Fairwithlasheesi, voit käyttää niitä noin 20-30 kertaa.

Täydellisten tekoripsien metsästys on ohi, nämä tekoripset vievät ripsipelisi seuraavalle tasolle. Tilaa tekoripset verkossa, meillä on nopea toimitus!

More Information
Kvalité & Garanti

Svenska: Kan återanvändas upp 20- 30 gånger vid god skötsel

English : Can be reused 20-30 times with good care

Norsk: Kan brukes på nytt 20-30 ganger med god pleie

Dansk: Kan genbruges 20-30 gange med god pleje

Suomalainen: Voidaan käyttää uudelleen 20-30 kertaa hyvällä hoidolla

Deutsche: Kann bei guter Pflege 20 bis 30 Mal wiederverwendet werden

Color Svart
Length 70cm
Struktur Ole hyvä ja valitse
Kvalité Luxury
Private Product No
We found other products you might like!