Nopea toimitus Hyvä laatu
Brun ombre vågig Lace Peruk

Brun ombre vågig Lace Peruk

Guldblond Rak Lace Peruk

Kulta blondi lace peruukki lämmönkestävä

Svart självfall Lace peruk värmetålig

Svart självfall Lace Front Peruk av hög kvalité - Hår av syntetiska fibrer

Lace peruk passar dig som vill ha en prisvärd naturtrogen peruk. Peruken är tillverkat i ett syntetiskt värmetåligt material som både ser ut och känns lite som äkta hår.

Eftersom det är en lace peruk som är handknutet runt hårfästet, ger peruken ett intryck där det ser ut som hårstråna växer från din egen botten.

Special Price 899,00 SEK Regular Price 999,00 SEK
Availability: In stock
SKU
slace peruk 3

Svart Lace Front Peruk av hög kvalité - Självfall vågig hår av syntetiska fibrer
Självfall Lace peruk är tillverkat av ett syntetiskt värmetåligt material som liknar äkta hår. passar dig som vill ha en naturtrogen peruk. Lace innebär att peruken har ett hudliknande spetsmaterial kring hårfästet där den är handgjord knut för knut. Detta ger ett naturligt intryck där det ser ut som hårstråna växer från din egen botten. 

Stil: Svart peruk, självfall hårförlängning
Längd: 18 inch= 45cm
Storlek: One size medium, passar alla
Frisyr: Nätet formar du efter din egen hårlinje genom att klippa och forma det. Du kan även klippa in just den frisyren du själv önskar hos din frisör eller behålla perukens naturliga frisyr.
Kvalitet: Värmetåligt syntetfiber värmetåligt upp till 190 C. Prisvärt syntetiskt löshår.

Lace Peruk betyder att de yttre delarna av Lace peruken (dvs det som normalt syns vid pannan, tinningarna, runt öronen osv) är handknutet på ett tunt Lace (spets) nät. Denna del på Lace peruken gör att peruken i sig knappt syns eller känns och det ger en luftig och behaglig känsla eftersom den andas bra genom det fina nätet. Bakre del av peruken är maskin-sytt, i en luftigt och ihålig utformning. I nacken har Front Lace peruken reglerbara spännen som sytts på.


Beställ din självfall vågig lace peruk online, vi har snabb leverans på peruker!

More Information
Color1TDingray
StrukturVågigt Löshår
KvalitéSyntetisk löshår
Private ProductNo
We found other products you might like!