Premium Gold Blonde lace peruukki ihmisen hiuksiin

Gold Blonde Korkealaatuinen aito etummainen lace peruukki - Suora peruukki, 100% aitoa sotkeutumatonta ihmisen hiusta

Aito käsinsolmittu, erityisesti suunniteltu pitsiperuukki niille, jotka haluavat luonnollisen peruukin. Peruukki on valmistettu 100% aitoista Remy irrallisista hiuksista. Oikeiden hiusten pitsikiekko voidaan muotoilla aivan kuten tavalliset hiukset, koska lace tarkoittaa, että se on käsintehty solmu solmulla, joten se näyttää aivan kuin hiukset kasvavat omasta päänahastasi.

Regular Price 9 500,00 SEK Special Price 8 490,00 SEK
Availability: Varastossa
SKU
Kim-Silver-Blond

Gold Blonde Aito käsintehty lace peruukki - Suora peruukki, joka on 100% aitoa sotkeutumattomasta ihmisen hiuksesta

Ensiluokkainen peruukki oikeista ihmisen hiuksista antaa luonnollisen ilmeen, se voidaan muotoilla aivan kuten tavalliset hiukset, hiukset putoavat aivan luonnollisesti kuin jos olisit omat hiuksesi. Peruukki on valmistettu taatusta 100% remy-ihmisen hiuksesta, korkealaatuisista hiuksista. Sekalaiset hiukset. Tuloksena on - kauniit, täydelliset ja luonnolliset hiukset haluamassa kampaus!

 

Tyyli: Suora peruukki, suorat ihmisen hiukset

Laatu: Ensiluokkaiset hiukset, voidaan värjätä

Koko: Yksi koko keskikokoinen, sopii kaikille

Kampaus: Verkko, jonka muotoilet oman hiusrajan mukaan leikkaamalla ja muotoilemalla sitä. Voit myös leikata juuri haluamasi kampauksen kampaajaltasi tai pitää peruukin luonnollisen kampauksen.

Tyylit: Peruukki voidaan muotoilla lämmitystyökaluilla.

Lace Peruukki tarkoittaa, että Lace peruukin ulkoosat (ts. Mitä yleensä nähdään otsassa, temppeleissä, korvien ympärillä jne.) On käsinsolmittu ohuelle Pitsisilmukalle. Tämä lace peruukin osa tekee peruukista itsensä tuskin näkyväksi tai tuntuvaksi ja antaa ilmavan ja mukavan tunteen, kun se hengittää hyvin hienon verkon läpi. Peruukin takaosa on ommeltu koneella, ilmava ja ontto. Niskaosassa etusipusperuukissa on säädettävät soljet, jotka on ommeltu päälle.

Hanki unelmakarvasi tinkimättä laadusta. Tilaa suora lace peruukki verkosta, meillä on nopea toimitus peruukkiin!

More Information
Color 60
Struktur Suorat hiukset
Kvalité Premium
Private Product No
We found other products you might like!