Nopea toimitus Hyvä laatu

Salonki ja kauppa

Kampaamo Tukholmassa, hiustenpidennysten asiantuntija, hiustenpidennykset ja peruukit!

Käytämme vain omia hiuksia, Fairwithhair Luxury Hairextensions -tuotteita, joten voimme taata parhaan mahdollisen hiustenpidennyksen tai hiusten sakeutumisen ja työskennellä löysien hiusten ompelemalla, kutomalla, keratiinivahalla, leikkeillä ja teipillä . Tavoitteenamme on tarjota kauniita hiustenpidennyksiä ja voit ostaa upeita aitoja hiustenpidennyksiä Tukholmassa, jotka molemmat kestävät ja antavat sinulle luonnollisen, rikkaan ja eksklusiivisen tunteen.

Sen lisäksi, että hän on Tukholmassa täydellinen kampaamo, voit myös järjestää ilmaisen kuulemisen hiustenpidennyksissä, peruukissa ja hiustenhoidossa. Tuntuu, että tämä on paras tapa käydä läpi eri aitoja hiusten karvoja rauhassa ja hiljaisuudessa yhdessä ja selvittää, mitkä aito hiukset sopivat sinulle, hiuksillesi ja miten haluat sen.

Olemme ylpeitä siitä, että olemme lähes ainoa tukkumyymälä Tukholmassa, joka tarjoaa osittaisen maksun kaikista ostoksista ja palveluista suoraan kampaamossa. Asiakas voi maksaa maksun laskulla, osittaisella maksulla, käteisellä tai kortilla. Haluamme, että on helppoa ja edullista tehdä ostoksia kanssamme.

Voit helposti varata ilmaisen kuulemisen täällä  Kirjaaika tai soittamalla 0764159000, tervetuloa!

Set Descending Direction
View as Grid List

14 Items

per page
Set Descending Direction
View as Grid List

14 Items

per page

Kampaamo Tukholmassa, hiustenpidennysten asiantuntija.

Me olemme Ruotsissa suurimmat hiustenpidennykset, hiustenpidennykset ja keratiinihoidot ja olemme myös Wellan erikoisalongi hiusten värjäykseen.

Käytämme vain omia hiuksia, Fairwithhair Luxury Hairextensions -tuotteita, joten voimme taata parhaan mahdollisen hiustenpidennyksen tai hiusten sakeutumisen ja työskennellä löysien hiusten, kutomisen, keratiinivahan, leikkeiden ja teipin ompelun kanssa. strong>

Rennosta ja ammattitaidosta puhutaan Tukholman Fairwithhair-kampaamossa ja houkuttelee ihmisiä eri puolilta Ruotsia käymään. Pidämme työmme korkean laadun ja ympäristö kutsuu monia pysymään jonkin aikaa ylimääräisenä hoidon jälkeen tai tulemaan spontaanisti. Älä siis ole yllättynyt, jos törmäät tunnetun näyttelijän, taiteilijan tai puhelias bloggaajaan, joka istuu chile-kulmassa.

Kampaajillamme on erittäin laaja kokemus hiustenpidennyksistä, ja olemme saaneet itsemme tunnetuksi Tukholmassa ja muualla maassa erittäin kohtuuhintaisten hiustenpidennysten ja hiusten sakeuttimien osalta. Olemme tehneet hiustensiirtoja jo yli 10 vuotta ja siellä on vähän salonkeja, jotka voivat mitata tietomme ja asiantuntemuksemme.