Musta harmaa ombre lace peruukki lämmönkestävä peruukki

Musta harmaa ombre-pitsi edessä, korkealaatuinen peruukki - suorat synteettiset kuidut

Suora pitsiperuukki sopii niille, jotka haluavat edullisen luonnollisen peruukin. Peruukki on valmistettu synteettisestä lämmönkestävästä materiaalista, joka näyttää ja tuntuu hiukan oikealta hiukselta.

Koska se on pitsiperuukki, joka on käsinsolmittu hiusrajan ympärille, peruukki antaa vaikutelman miltä näyttää siltä, että karvat kasvavat omasta päästäsi.

999,00 SEK
Availability: Loppunut varastosta
SKU
slace-peruk-29
HANDLA NU & BETALA SENARE

Korkealaatuinen musta harmaa ombre-peruukki - suorat synteettiset kuidut

Suora lace peruukki on valmistettu synteettisestä kuumuudenkestävästä materiaalista, joka muistuttaa todellisia hiuksia. Sopii niille, jotka haluavat luonnollisen peruukin. Pitsi tarkoittaa, että peruukissa on ihomaista pitsiä hiusrajan ympärillä, missä se on käsintehty solmu solmua varten. Tämä antaa luonnollisen kuvan siitä, että näyttää siltä, että karvat kasvavat omasta pohjasta.

Tyyli: Musta ja harmaa ombre-peruukki, suora hiusten pidennys

Pituus: 18 tuumaa = 45cm

Koko: Yksi koko keskikokoinen, sopii kaikille

Kampaus: Verkko, jonka muotoilet oman hiusrajan mukaan leikkaamalla ja muotoilemalla sitä. Voit myös leikata juuri haluamasi kampauksen kampaajaltasi tai pitää peruukin luonnollisen kampauksen.

Laatu: Kuumuutta kestävä synteettikuitu, lämpöä kestävä jopa 190 ° C: seen. Edullinen synteettinen irrallinen hiukset.

Lace Peruukki tarkoittaa, että Pitsin peruukin ulkoosat (ts. Mitä yleensä nähdään otsassa, temppeleissä, korvien ympärillä jne.) On käsinsolmittu ohuelle Pitsisilmukalle. Tämä pitsin peruukin osa tekee peruukista itsensä tuskin näkyväksi tai tuntuvaksi ja antaa ilmavan ja mukavan tunteen, kun se hengittää hyvin hienon verkon läpi. Peruukin takaosa on ommeltu koneella, ilmava ja ontto. Niskaosassa etusipusperuukissa on säädettävät soljet, jotka on ommeltu päälle.

Tilaa pitsiperuukki verkosta, meillä on nopea toimitus pitsiperuilla.

More Information
Väri Grå
Length 70cm
Private Product No
Lace size 5
Lace color Hd
Write Your Own Review
You're reviewing:Musta harmaa ombre lace peruukki lämmönkestävä peruukki
Your Rating