Musta aaltoileva pitsinen peruukki, lämmönkestävä

Korkealaatuinen musta aaltoileva lace edessä - aaltoilevat synteettiset kuidut

Aaltoileva pitsiperuukki sopii niille, jotka haluavat edullisen luonnollisen peruukin. Peruukki on valmistettu synteettisestä lämmönkestävästä materiaalista, joka näyttää ja tuntuu hiukan oikealta hiukselta.

Koska se on pitsiperuukki, joka on käsinsolmittu hiusrajan ympärille, peruukki antaa vaikutelman miltä näyttää siltä, että karvat kasvavat omasta päästäsi.

999,00 SEK
Availability: Varastossa
SKU
slace-peruk-26

Korkealaatuinen musta aaltova peruukki - aaltoilevat synteettiset kuidut

Aaltoileva lace peruukki on valmistettu synteettisestä lämmönkestävästä materiaalista, joka muistuttaa todellisia hiuksia. Sopii niille, jotka haluavat luonnollisen peruukin. Lace tarkoittaa, että peruukissa on ihomaista lace hiusrajan ympärillä, missä se on käsintehty solmu solmua varten. Tämä antaa luonnollisen kuvan siitä, että näyttää siltä, että karvat kasvavat omasta pohjasta.

Tyyli: Musta, aaltoileva peruukki, aaltoileva hiukset

Pituus: 18 tuumaa = 45cm

Koko: Yksi koko keskikokoinen, sopii kaikille

Kampaus: Verkko, jonka muotoilet oman hiusrajan mukaan leikkaamalla ja muotoilemalla sitä. Voit myös leikata juuri haluamasi kampauksen kampaajaltasi tai pitää peruukin luonnollisen kampauksen.

Laatu: Kuumuutta kestävä synteettikuitu, lämpöä kestävä jopa 190 ° C: seen. Edullinen synteettinen irrallinen hiukset.

Lace Peruukki tarkoittaa, että Pitsin peruukin ulkoosat (ts. Mitä yleensä nähdään otsassa, temppeleissä, korvien ympärillä jne.) On käsinsolmittu ohuelle Pitsisilmukalle. Tämä pitsin peruukin osa tekee peruukista itsensä tuskin näkyväksi tai tuntuvaksi ja antaa ilmavan ja mukavan tunteen, kun se hengittää hyvin hienon verkon läpi. Peruukin takaosa on ommeltu koneella, ilmava ja ontto. Niskaosassa etusipusperuukissa on säädettävät soljet, jotka on ommeltu päälle.

Tilaa aaltoileva lace peruukki verkosta, meillä on nopea toimitus lace peruilla.

More Information
Color 1TDingray
Length 70cm
Struktur Aaltoilevat hiukset
Kvalité Syntetisk löshår
Private Product No
Lace size 5
Lace color Hd