20% RABATT

Använd fransar Rabattkod i kassan

GÄLLER FÖR FRANSAR OCH FRANSTILLBEHÖR

* Fransarna går att återanvända många gånger!

Luxury aaltoilevat nauhahiukset

Luxury aaltoilevat nauhahiukset 5 5 5 1

Ylelliset aaltoilevat nauhahiukset


Korkealaatuiset nauhakarvat, hienommat hiukset, helppo asentaa ja käyttää uudelleen useita kertoja!

Fairwithhair Luxury Tape Hair tarjoaa sinulle unelma täydellisistä, lumoisista ja ylellisistä korkealaatuisista hiuksista. Ylelliset nauhahiuslisäkkeet ovat hiukset niille, joilla on korkeat vaatimukset laadulle ja kestolle. Hiuslisäkkeemme koostuvat 100% aitoista hiuksista ja vain korkealaatuisista ohuista ja hienoista hiuksista.

Luxury Tape -hiuksiemme avulla saat täydellisiä tuloksia maksimaalisella äänenvoimakkuudella. Hanki unelmatyylisi tinkimättä laadusta. Tilaa Luxury-aaltoilevat nauhakarvasi jo tänään, koe tunne ja ero hyvillä hiuslisäkkeillä sinäkin!

As low as 599,00 SEK
I LAGER, SNABB LEVERANS!
SKU
19

Laadukkaat ylelliset aaltoilevan nauhan lisäosat!

Ylellinen nauhahiuspidennys antaa sinulle pitkät ja täyteläiset hiukset helposti, nopeasti ja lempeästi. Nauhapidennykset sopivat kaikille, mutta enimmäkseen sinulle ohuilla hiuksilla. Nauha-hiuksiamme voidaan käyttää uudelleen useita kertoja, koska hiuslisäkkeet ovat 100% aitoja hiuksia, korkealaatuisia ja vain ohuilla ja hienoilla hiuksilla. Luxury-hiuksemme voidaan myös värjätä, leikata, muotoilla ja muotoilla mihin tahansa haluamaasi kampaukseen.

Ylellisen aaltoilevan nauhan hiuspidennysten edut:

Rakenne: Aaltoilevat hiukset, jotka voidaan muotoilla

Määrä: 20 grammaa, jaettuna kymmeneen kappaleeseen

Laatu: 100% aitoja hiuksia, Remy-hiukset, jotka voidaan värjätä

Kesto: Voidaan käyttää uudelleen useita kertoja

Hiusten pidentämismenetelmä: Teipillä hiusten pidennys, nauha pidennyksillä

Vinkki: Tarvitset noin 1-2 pakkausta hiusten sakeuttamiseen ja 3-6 pakkausta koko hiusten pidennykseen

Double Drawn: Hiuksilla on erityisen täydet päät

Monet uskovat, että Fairwithhair Luxury Brasilian hiuspidennykset ovat paras ja hienoimpia saatavilla olevia hiuspidennyksiä, siksi se on erittäin suosittu hiuspidennys niiden keskuudessa, joilla on korkeat vaatimukset, kun laatu on tärkeä. Laatu on niin korkea, että hiukset voidaan valkaista, värjätä, tasoittaa ja muotoilla haluamallasi tavalla. Kestävyys voi olla jopa 1-2 vuotta, jos siitä huolehditaan. Siksi Luxury-hiuslisäkkeemme maksavat enemmän kuin tavalliset hiukset, mutta ne kannattavat pitkällä tähtäimellä, koska laatu on parempi, voit käyttää hiuksiasi useita kertoja.

Obs: Pese kätesi ennen kuin jatkat jatko-osan kiinnittämistä. Kiinnitä teippi hiuksiin tavalliseen tapaan ja viimeistele puristamalla nauha-ala kevyesti pihdillä saadaksesi pidemmän keston. Vältä öljyisiä ja rasvaisia tuotteita teipillä ja päänahalla.

Hiustenhoito ylellisillä aaltoilevilla nauhoilla: Hiusten parhaan mahdollisen hoidon ja laadun varmistamiseksi käytä vain suositeltuja hiustenhoitotuotteita. Emme voi taata hiusten pidennysten laatua, kun käytetään muita tuotteita, jotka saattavat sisältää ainesosia, jotka eivät ole yhteensopivia hiusten pidentämisen kanssa.


 
Hanki unelmakarvasi tinkimättä laadusta. Tilaa ylelliset aaltoilevat nauhahiuslisäkkeesi jo tänään, koe sinäkin tunne ja ero hyvissä hiuslisäkkeissä!

More Information
Leverans Frakt 2-5 dagar
Kvalité & Hållbarhet Luxury Hår 6-24 månader
Garanti Kvalitetsgaranti köp rek. hårvård
We found other products you might like!