Luxury Suora Lace Closure

Fairwithhair Straight Lace Closure s -sovelluksella voit helposti saavuttaa luonnollisen ja ylellisen tuloksen ja laadukkaimman. Lace Closure sulku antaa sinulle luonnollisen päänahan ja hiusviivan, koska näyttää siltä, että hiusnauhat tulevat suoraan ulos päänahasta.

Fairwithhair Lace -sulkimet on valmistettu 100% aidoista Remyn korkealaatuisista hiuksista ja on valinta niille, jotka asettavat korkeita laatuvaatimuksia. Tilaa Lace Closure  tänään ja koe tunne ja ero hyvällä hiustenpidennyksellä!

As low as 1 399,00 SEK
Availability: Varastossa
SKU
555
HANDLA NU & BETALA SENARE

Luxury suora Lace Closure

Lace Closure sulkimella varustettu hiuslisäosa näyttää hyvin luonnolliselta, koska Lace Closure suljin on käsintehty solmu solmulle, mikä antaa harhaa, että hiukset tulevat suoraan päänahasta. Lace Closure sulkinta käytetään sulkemaan hiuspidennys otsaan, ja se on myös erinomainen työkalu niille, jotka haluavat piilottaa kaljuun pään päähänsä, heillä on ongelmia kaljujen pisteiden, ohuen hiusrajan kanssa ja on tapa suojata ja antaa oman hiukset sulkemisen alla lepää jonkin aikaa.

Kaikki Fairwithhair Lace Closure s -sovelluksessa käytetyt hiukset ovat 100% aitoja korkealaatuisia hiuksia. Hiukset ovat myös käsittelemättömiä, joten voit valkaista ja värjätä Lace-sulkimen haluamallesi värille. Hiuslisäosa voidaan litistää, käpristää ja muotoilla haluamallasi tavalla, ja pesun yhteydessä hiustenpidennys palaa aina alkuperäiseen muotoonsa, so. Suora, aaltoileva, kihara tai kihara.

 

Rakenne: Suorat hiukset

Laatu: sotkeutumaton, voidaan värjätä. Hiuslisäosa on 100% aitoa Remy-hiusta

 

Hoito-ohjeet Lace Closure  sulkeminen:

On tärkeää käyttää aina lämpösuojaa, kun tasoitat, käpristät tai kuivaa hiukset, jotta hiukset vähenevät ja hiukset säilyttävät laadunsa ja kiillonsa mahdollisimman pitkään. Ja ole varovainen Lace Closure sulkuverkon pohjan kanssa kampaessasi ja muotoillessasi hiuksiasi, koska solmut ovat käsintehtyjä ja herkkiä. Meillä ei ole takeita siitä, kuinka kauan Lace Closure  suljetaan. Siksi pidä siitä hyvää huolta.

Käytä muotoilutyökaluissa aina matalaa lämpöä, koska se auttaa ylläpitämään hiusten laatua. Lace Closure sulkinta tulisi harjata päivittäin, mutta ei liian voimakkaasti, koska hiukset eivät kasva takaisin kuin omat hiukset. Tangleja on käsiteltävä huolellisesti, jotta ne eivät vahingoita hiuksia. Käytä hiuspidennyksiin tehtyä hiusharjaa. Käytä lempeitä muotoilutuotteita muotoillessasi ja työskennellessäsi hiusten kanssa. Voit sitten lopettaa kovemmalla suihkeella.

Lace Closure suljettu hiuspidennyksesi tarvitsee hyvää hoitoa, jotta se pysyy laihana ja raikkaana pitkään. Käytä suositeltuja hiustenhoitotuotteita hiusten pidennykseen varmistaaksesi parhaan mahdollisen hoidon ja laadun hiuksillesi. Emme voi taata hiustenpidennyksen laatua käytettäessä muita tuotteita, jotka saattavat sisältää ainesosia, jotka eivät ole yhteensopivia hiustenpidennysten kanssa.

 

Fairwithhair Lace Closure  -tuotteella saat luonnollisen ja kauniin tuloksen, korkealaatuisimmillaan. Osta Lace Closure  suljin tänään!

More Information
Private Product No
Write Your Own Review
You're reviewing:Luxury Suora Lace Closure
Your Rating