Nopea toimitus Hyvä laatu

Musta lyhyt kihara pitsi peruukki lämmönkestävä

Korkealaatuinen musta, kihara pitsi - peruukki - synteettikuitut hiukset

Curly Lace peruukki sopii niille, jotka haluavat edullisen luonnollisen peruukin. Peruukki on valmistettu synteettisestä lämmönkestävästä materiaalista, joka näyttää ja tuntuu hiukan oikealta hiukselta.

Koska se on pitsiperuukki, joka on käsinsolmittu hiusrajan ympärille, peruukki antaa vaikutelman miltä näyttää siltä, että karvat kasvavat omasta pohjasta.

899,00 SEK
Availability: Varastossa
SKU
slace-peruk-20

Korkealaatuinen musta, kihara pitsi - peruukki - synteettikuitut hiukset

Curly Lace peruukki on valmistettu synteettisestä lämmönkestävästä materiaalista, joka muistuttaa todellisia hiuksia. Sopii niille, jotka haluavat luonnollisen peruukin. Pitsi tarkoittaa, että peruukissa on ihomaista pitsiä hiusrajan ympärillä, missä se on käsintehty solmu solmua varten. Tämä antaa luonnollisen kuvan siitä, että näyttää siltä, että karvat kasvavat omasta pohjasta.

Tyyli: Musta kihara peruukki, kihara tukka

Pituus: 14 tuumaa = 30cm

Koko: Yksi koko keskikokoinen, sopii kaikille

Kampaus: Verkko, jonka muotoilet oman hiusrajan mukaan leikkaamalla ja muotoilemalla sitä. Voit myös leikata juuri haluamasi kampauksen kampaajaltasi tai pitää peruukin luonnollisen kampauksen.

Laatu: Kuumuutta kestävä synteettikuitu, lämpöä kestävä jopa 190 ° C: seen. Edullinen synteettinen irrallinen hiukset.

Pitsi Peruukki tarkoittaa, että Pitsin peruukin ulkoosat (ts. Mitä yleensä nähdään otsassa, temppeleissä, korvien ympärillä jne.) On käsinsolmittu ohuelle Pitsisilmukalle. Tämä pitsin peruukin osa tekee peruukista itsensä tuskin näkyväksi tai tuntuvaksi ja antaa ilmavan ja mukavan tunteen, kun se hengittää hyvin hienon verkon läpi. Peruukin takaosa on ommeltu koneella, ilmava ja ontto. Niskaosassa etusipusperuukissa on säädettävät soljet, jotka on ommeltu päälle.

Tilaa pitsiperuukki verkosta, meillä on nopea toimitus pitsiperuilla.

More Information
Color S1b
Struktur Kiharat hiukset
Kvalité Syntetisk löshår
Private Product No
We found other products you might like!