Premium Syvä aalto lace peruukki

Hemmottele itseäsi peruukilla, joka on valmistettu ihmisen hiuksista. Oikeiden hiusten peruukin valitseminen on paljon parempi valinta kuin synteettisten hiusten peruukki. Oikeiden hiusten peruukki antaa sinulle luonnollisen ilmeen ja hiukset putoavat kauniisti aivan kuin ne olisivat omia hiuksiasi.

Oikeiden hiusten lacekiekko voidaan muotoilla aivan kuten tavalliset hiukset, koska lace tarkoittaa, että se on käsintehty solmu solmulla, joten se näyttää aivan kuin hiukset kasvavat omasta päänahastasi. Tuloksena on - kauniit, täyteläiset ja luonnolliset hiukset haluamassasi tyylissä!

As low as 8 490,00 SEK
Availability: Varastossa
SKU
78
HANDLA NU & BETALA SENARE

Aidot käsintehtyjä Syvä aalto etummaisia laceperuita.

Hemmottele itseäsi peruukilla, joka on valmistettu ihmisen hiuksista. Oikeiden hiusten peruukin valitseminen on paljon parempi valinta kuin synteettisten hiusten peruukki. Oikeiden hiusten peruukki antaa sinulle luonnollisen ilmeen ja hiukset putoavat kauniisti aivan kuin ne olisivat omia hiuksiasi.

Oikeiden hiusten lacekiekko voidaan muotoilla aivan kuten tavalliset hiukset, koska lace tarkoittaa, että se on käsintehty solmu solmulla, joten se näyttää aivan kuin hiukset kasvavat omasta päänahastasi. Tuloksena on - kauniit, täyteläiset ja luonnolliset hiukset haluamassasi tyylissä!

 

Tekstuuri: Syvä aaltot hiukset

Lace: On tärkeää ymmärtää, että lace on herkkä kangas. Mitä ohuempi lace, sitä vähemmän ihmiset voivat nähdä, että sinulla on peruukki. Lace tarvitsee erittäin hyvää hoitoa

Laatu: Premium Remy korkealaatuiset löysät hiukset, jotka kestävät jopa 1-2 vuotta, jos niistä huolehditaan. Löysät hiukset voidaan värjätä, litteitä, kiertyä ja muotoilla haluamallasi tavalla. Tämän vuoksi Premium Lace Peruukki Hair on yksi suosituimmista peruukkivaihtoehdoista.

Koko: Yksi koko, sopii parhaiten.

Muodosta hiusraja: Muotoile verkko silmäsi omien hiuskiinnikkeidesi mukaan ja leikkaa se silmukkaan niin, että se on linjassa sen kanssa, missä luonnollinen hiuskiinnike on / on ollut.

Kampaus: Leikkaa juuri haluamasi kampaus kampaajaltasi tai pidä peruukin luonnollinen kampaus.

Vauvan hiukset: Peruukissa on vauvan hiuksia, jotka näyttävät hiusviivalta luonnollisempia

 

Oikeiden hiusten edessä oleva lacekynä eroaa tavallisesta peruukista siinä, että lace peruukin ulkoosat (ts. Mitä yleensä nähdään otsassa, temppeleissä, korvien ympärillä jne.) On käsinsolmittu ohuelle lacesilmukalle.

Tämä lacekokoinen peruukki tekee peruukista erittäin luonnollisen ja tuntuu tuskin, koska se on erittäin ilmava, mukava ja hengittää hyvin hienon verkon kautta.

Peruukin takaosa on ommeltu koneella. Niskaosassa etusipun peruukissa on myös verkkoon ommeltuja säädettäviä soljeita, joiden avulla voit itse säätää peruukin kokoa. Laceperuukki on uskomattoman joustava, ja voit muotoilla sen helposti haluamaasi kampaukseen tällä hetkellä.

 

Syvä aalton etummaisen lace peruukin muotoilu:

Premium Lace Peruukki koostuu 100% aitoista hiuksista, koska hiusten korkean laadun vuoksi hiukset voidaan värjätä, valkaista, leikata ja muotoilla haluamallasi tavalla ja hiukset voidaan hoitaa samalla tavalla kuin normaalit hiukset. Kuitenkin on tärkeää käyttää aina lämpösuojaa, kun litteät, kiharoit tai kuivaat löysät hiukset kulumisen vähentämiseksi ja sen varmistamiseksi, että hiukset säilyttävät laadunsa ja kiillonsa niin pitkään kuin mahdollista. Ole kuitenkin varovainen laceverkon pohjan kanssa kammataessa ja muotoilemalla hiuksiasi, koska solmut ovat käsintehtyjä ja herkkiä.

Käytä aina vähän lämpöä muotoilutyökaluissa, se auttaa ylläpitämään hiusten korkeaa laatua. Hiusosa tulee harjata päivittäin, mutta ei liian voimakkaasti, koska hiukset eivät kasva takaisin kuin omat hiuksesi. Tangot tulee olla huolellisesti auki. Käytä hiusharjoja, jotka on mukautettu hiusten pidentämiseen. Käytä hienoja muotoilutuotteita muotoileessasi ja työskenteleessäsi hiuksiesi kanssa. Välttää:

 • Kampaa laceperuukki, kun se on vielä märkä
 • Kampaa kovaa ja vedä lace
 • Hyvin rasvaisten, kuivien tai öljyisten tuotteiden käyttäminen
 • Poista liima / teippi, joka kiinnittää peruukin hiusrajaan nopeasti ja aggressiivisesti
 • Käytä kuumassa vedessä pesun aikana
 • Värjättävä tai valkaisu liikaa. Meillä ei ole takeita sellaisesta.
 • Naarmuuntuminen laceosaan.
 • Huomautus! Muista, että hiukset ovat paljon alttiimpia kulumiselle kosteina kuin kuivien ollessa. Älä kavenna hiuksiasi, koska ne kuluvat valtavasti. Hiuslisäkettä ei tarvitse pestä kovin usein, koska se ei muutu luonnollisesti rasvaiseksi kuten omat hiuksesi, mikä pidentää huomattavasti elinikää.

 

Hoito-ohje Syvä aalto Front Lace Peruukki -tuotteesta

Edessä oleva laceperuukki tarvitsee hyvää hoitoa pysyäkseen laihana ja raikkaana pitkään. Käytä suositeltuja hiustenhoitotuotteita hiusten pidentämiseen varmistaaksesi parhaan mahdollisen hoidon ja laadun peruukillasi. Emme voi taata hiusten pidennysten laatua käytettäessä muita hiustenhoitotuotteita, jotka eivät ole yhteensopivia hiuspidennystemme kanssa. Käytä myös kosteuttavaa seerumia ja argaaniöljyä, jotka pitävät hiukset pehmeinä, sekä suositeltavaa räätälöityä harjaa hiusten pidennyksille, jotta vältetään tarpeettomat rypyt ja hiuspidennykset.

Oikealla hoidolla ja hoidolla voit käyttää Front Lace Peruukki -laitetta pitkään. Myymme vain 100% aitoja irtonaisia hiuksia, joten voit pestä ja muotoilla hiuksesi aivan kuin ne olisivat omia hiuksiasi. Voit myös värjätä sen, mutta suosittelemme, että teet sen salonissa, jolla on kokemusta hiusten pidentämisestä. Muista myös, että kaikki hoitotyypit kuluttavat hiuslisäkkeitä, joten mitä vähemmän hoidet hiuksia, sitä paremmin ne pysyvät.

Koska peruukki on käsinsolmittu lanka kerrallaan, ja käsintehdyt hiusosat tarvitsevat erittäin hyvää hoitoa, jotta ne eivät pudota. On tärkeää ymmärtää, että lace on herkkä kangas. Mitä ohuempi lace, sitä vähemmän ihmiset näkevät, että sinulla on hiukset.

 

Syvä aalton lace peruukin pesu:

 1. Harjaa aina huolellisesti ennen pesua ravistamatta hiusosan alaosaa.
 2. Käytä vesijohtovettä, joka on noin 40 astetta lämmintä, kosteuttaaksesi hiuksiasi. Levitä sitten shampoo omissa käsissäsi ja hiero sitä sitten kevyesti hiuksiin hieromatta sitä. Älä koskaan kierrä peruukkaa pesun aikana. Huuhtele sitten runsaasti.
 3. Levitä sitten pakkaus samalla tavalla kuin shampoo, huuhtele ja toista hoitoaineella.
 4. Anna kuivua peruukitelineellä.
 5. Suosittelemme Kis Kapperin hiushoitoa aitoille hiuksille pesemisen aikana.
More Information
Kvalité & Garanti Unna dig en peruk gjord av äkta hår. Att välja en peruk av äkta löshår är ett betydligt bättre val, än en peruk av syntetiskt löshår. En peruk av äkta hår ger dig ett naturligt utseende och håret faller vackert precis som om det vore ditt egna hår.
Private Product No
Write Your Own Review
You're reviewing:Premium Syvä aalto lace peruukki
Your Rating