Hair Guide Tape Hiusten pidennys

Hair Guide Tape Hiusten pidennys

Nauhahiusmenetelmä antaa sinulle hiuspidennyksen yksinkertaisella ja lempeällä tavalla. Liimattu hiuslisäke kiinnitetään pienillä läpinäkyvillä, teipattuilla kappaleilla, jotka sekoittuvat hyvin luonnollisesti päänahasi kanssa. Tämä teippi on erityisesti sovitettu kiinnittymään asiakkaan hiuksiin eikä se ole ollenkaan haitallista. Nauhamenetelmä on nopea ja helppo menetelmä, joka voi antaa täydellisen ja lumoavan tuloksen nopeasti!

Nauhahiuslisäkkeemme sopii kaikille, mutta etenkin sinulle ohuilla hiuksilla, koska erityinen kiinnityspinta on erittäin ohut ja muistuttaa päänahkaa. Tämä menetelmä on täydellinen päivittäiseen käyttöön tai tilanteisiin, jolloin haluat mausteta vähän ylimääräistä.

Fairwithhair's Tape -hiuspidennyksellä saat ylimääräisen täydellisen tuloksen maksimaalisella äänenvoimakkuudella. Hanki unelmatyylisi tinkimättä laadusta. Tilaa nauha hiuspidennys tänään ja koe tunne hyvällä hiuslisäkkeellä!


Nauhan hiusten pidennysten laatu:

Fairwithhair-hiuspidennys on korkealaatuinen kestävä ja luonnollinen hiuslisäke. Kaikki hiuslisäkkeemme koostuu 100% aitoista hiusten pidennyksistä, joita voit värjätä, käpristää ja puhaltaa kuivaamalla hiukset samalla tavalla kuin luonnollisilla hiuksilla. Meiltä löydät hiuslisäkkeitä erilaisilla ominaisuuksilla, väreillä ja pituuksilla, jotta löydät helposti jotain sinulle sopivaa.

 • Fairwithhair's Basic Tape -hiuspidennys on pehmeä ja kiiltävä ja hyvälaatuinen hiuslisäke. Indian Tape Hair -pidennys on 100% oikeita hiuksia ja se voidaan valkaista, värjätä, kiertyä ja muotoilla lämmitysvälineillä. Intialainen hiuslisäke käsitellään kemiallisesti oikean laadun, värin ja tyylin saavuttamiseksi. Hiuksilla voi olla luonnollinen luonne pesun jälkeen ja sekoittuvat hyvin eurooppalaisiin hiuksiin.
 • Määrä: 25 grammaa kimppua kohti. Tästä tuotteesta tehdään 5-7 pakettia (100-150 silmukkaa), jotta saat täydellisen ja täydellisen laajennuksen.
 • Fairwithhairin Luxury Tape Hair -pidennys täyttää unelma korkealaatuisista, täydellisistä, loistoista ja ylellisistä hiuksista. Luxury Tape Hair -pidennys on hiukset niille, jotka asettavat korkeita vaatimuksia laadulle ja pitkäikäisyydelle. Hiusten kestävyys alkuperäisessä kunnossa on jopa 1 - 2 vuotta hyvällä hoidolla. Hiuslisäkkeemme koostuu 100% aidosta Remy-hiuslisäyksestä ja koostuu vain korkealaatuisista pehmeistä, vahvoista ja hienoista hiuksista.
 • Määrä: 20 grammaa hiusten pidennystä jaettuna kymmeneen esinauhakappaleeseen. Tarvitset noin 1-2 pakkausta hiusten sakeuttamiseen ja 3-6 pakkausta koko hiusten pidennykseen.
 • Laatu: 100% aito hiuspidennys, Remy hiuspidennys, joka voidaan värjätä Kesto: Voidaan käyttää uudelleen useita kertoja


Nauhahiusten pidentämisen edut:

 • Nauhaosat / teipikiinnikkeet ovat erittäin pehmeitä ja litteitä, mikä tekee niistä tuskin huopaisia ja antaa erittäin luonnollisen lopputuloksen.
 • Sopii henkilölle, jolla on ohuet hiukset.
 • Nauha on helppo poistaa nauhalaajennuksia varten mukautetulla poistovälineellä.
 • Tape-on hiuspidennystämme voidaan käyttää uudelleen useita kertoja oikealla hoidolla.

 

Nauhanauhan pidentämisen haitat:

 • Nauhan osat / nauhan jatke on vaihdettava 5-6 viikon välein, mikä voi pitkällä tähtäimellä olla kallista.

 

Kuinka kiinnittää nauhahiuspidennys.

On tärkeää, että hiukset pestään ja kuivataan ennen nauhan hiuslisäyksen asettamista, jotta nauha saadaan hyvä pito. Pese hiuksesi syväpuhdistavalla shampoolla ennen nauhapidennyksen levittämistä tai pese hiukset kahdesti.

 1. Jaa hiukset eri osiin, mieluiten sauvakammalla, jotta jalat selviävät.
 2. Ota osa oikeista hiuksistasi ja laita silmukka hiuslisäkettä hiussilmukan alle ja laita sitten nauha Tape-hiuslisäke päälle. Tämä tehdään poistamalla suojamuovi nauhanauhasta ja painamalla se sitten hiussilmukalle, mieluiten käyttämällä pihdiparia.
 3. Toista tämä prosessi, kunnes kaikki nauhalaajennukset ovat sisään.
 4. Anna teipillä olevalle liimalle aikaa asettua pesemättä ja muotoilemalla vain kevyesti 48 tunnin ajan.

 

Kuinka tyyli nauha hiustenpidennys:

Koska kaikki nauhanauhamme ovat 100% aitoja hiuksia, ne voidaan värjätä, puhalla ja muotoilla samalla tavalla kuin luonnollisilla hiuksillasi. Lämpöä käytettäessä suosittelemme lämpösuojausta sekä luonnollisten hiuksidesi että hiuspidennysten suojaamiseksi.

On tärkeätä olla varovainen levittäessään hiusille lämpöä, jotta et levitä lämpöä liian lähellä kiinnittimiä, mikä voi vaikuttaa nauhan kestävyyteen.


Hoito-ohje teipin hiusten pidentämiselle:

Pese kädet ennen kuin jatkat jatko-osan kiinnittämistä. Kiinnitä teippi hiuslisäkkeeseen tavalliseen tapaan ja viimeistele kiinnittämällä kiinnike kevyesti pihdillä, jotta saadaan kestävä kiinnike.

Vältä rasvaa ja rasvaisia tuotteita kiinnikkeessä ja päänahassa. On tärkeätä olla nukkumaan vapautetuilla hiuksilla, kun käytät nauhahiuspidennystä, koska hiukset voivat takertua ja on myös vaara, että oikeat hiuksesi alkavat ryömiä irti nauhankiinnikkeistä. Suosittelemme nukkumista punotulla hiuksella rasituksen vähentämiseksi.

Käytä vain suositeltuja hiustenhoitotuotteita hiuslisäkkeessäsi parhaan mahdollisen hoidon ja laadun varmistamiseksi. Emme voi taata hiusten pidennyksen laatua, kun käytetään muita tuotteita, jotka saattavat sisältää ainesosia, jotka eivät ole sopivia hiusten pidentämiseen.