Aprikoosi vaaleanpunainen lace peruukki lämmönkestävä

Korkealaatuinen aprikoosi vaaleanpunainen peruukki - suorat synteettiset kuidut

Suora lace peruukki sopii niille, jotka haluavat edullisen luonnollisen peruukin. Peruukki on valmistettu synteettisestä lämmönkestävästä materiaalista, joka näyttää ja tuntuu hiukan oikealta hiukselta.

Koska se on lace peruukki, joka on käsinsolmittu hiusrajan ympärille, peruukki antaa vaikutelman miltä näyttää siltä, että karvat kasvavat omasta päästäsi.

999,00 SEK
Availability: Varastossa
SKU
slace-peruk-23
HANDLA NU & BETALA SENARE

Korkealaatuinen aprikoosi vaaleanpunainen peruukki - suorat synteettiset kuidut

Suora lace peruukki on valmistettu synteettisestä kuumuudenkestävästä materiaalista, joka muistuttaa todellisia hiuksia. Sopii niille, jotka haluavat luonnollisen peruukin. Lace tarkoittaa, että peruukissa on ihomaista pitsiä hiusrajan ympärillä, missä se on käsintehty solmu solmua varten. Tämä antaa luonnollisen kuvan siitä, että näyttää siltä, että karvat kasvavat omasta pohjasta.

Tyyli: Aprikoosi vaaleanpunainen, suora hiusten pidennys

Pituus: 18 tuumaa = 45cm

Koko: Yksi koko keskikokoinen, sopii kaikille

Kampaus: Verkko, jonka muotoilet oman hiusrajan mukaan leikkaamalla ja muotoilemalla sitä. Voit myös leikata juuri haluamasi kampauksen kampaajaltasi tai pitää peruukin luonnollisen kampauksen.

Laatu: Kuumuutta kestävä synteettikuitu, lämpöä kestävä jopa 190 ° C: seen. Edullinen synteettinen irrallinen hiukset.

Lace Peruukki tarkoittaa, että lace peruukin ulkoosat (ts. Mitä yleensä nähdään otsassa, temppeleissä, korvien ympärillä jne.) On käsinsolmittu ohuelle Pitsisilmukalle. Tämä pitsin peruukin osa tekee peruukista itsensä tuskin näkyväksi tai tuntuvaksi ja antaa ilmavan ja mukavan tunteen, kun se hengittää hyvin hienon verkon läpi. Peruukin takaosa on ommeltu koneella, ilmava ja ontto. Niskaosassa etusipusperuukissa on säädettävät soljet, jotka on ommeltu päälle.

Tilaa suora lace peruukki verkosta, meillä on nopea toimitus lace peruilla.

More Information
Väri Rosa
Length 70cm
Private Product No
Lace size 5
Lace color Hd
Write Your Own Review
You're reviewing:Aprikoosi vaaleanpunainen lace peruukki lämmönkestävä
Your Rating