Nopea toimitus Hyvä laatu

Basic hiusnauhat

Vårt Virgin Human Hair Löshår är 100% äkta löshår på träns. Human hair löshåret består av hårstrån från en andrahands sortering. Kvaliten är därför helt okey, såpass bra att det kan färgas och blekas utan problem. Kvalite: 100% Äkta Löshår. Löshåret kan användas i ca 1-5 månader även om det färgas och bleks

Set Descending Direction
View as Grid List

3 Items

per page
  1. Basic Hårträns Rak Indisk Löshår
    As low as 899,00 SEK As low as 998,75 SEK
    Quickview
    Add to Wish List
Set Descending Direction
View as Grid List

3 Items

per page

Vårt Basic Virgin Human Hair Löshår är 100% äkta löshår på träns. Basic Human hair löshåret består av hårstrån från en andrahands sortering. Kvaliten är därför helt okey, såpass bra att det kan färgas och blekas utan problem. Kvalite: 100% Äkta Löshår. Löshåret kan användas i ca 1-5 månader även om det färgas och bleks!

Basic hair hårträns är ett av de populäraste hårförlängningsmetoderna är att förlänga håret med hårträns, hårträns löshåret kan fästas genom att man flätar de egna håret och syr fast hårtränsen, man kan också fästa med lim, clips eller microringar. Vårt basic hårträns löshår är av bra kvalité och 100% äkta löshår. Det äkta löshåret smälter naturligt in med det egna håret . Och eftersom löshåret är äkta så kan det stylas och färgas precis som ditt naturliga hår. Ta väl hand om ditt indiska hårträns och du kan återanvända det om och om igen. Beställ ditt hårträns löshår idag, vi har snabba leveranser på hårträns online!