Nopea toimitus Hyvä laatu

Premium 360 Lace Peruukki

360 pitsi-peruukki on uskomattoman joustava peruukki. Esimerkiksi voit saada hiukset taaksepäin, keskimmäiset jalat, viistot luukut jne. Ilman, että he näkevät mitään läpäiseviä. Mutta ehkä kaikkein vaikuttavin on, että voit myös saada hiukset tassel / poninhäntä! (jotain, joka on hyvin vaikea sanoa mahdottomaksi perinteisillä peruukilla).

Set Descending Direction
View as Grid List

1 Item

per page
  1. Rating:
    100%
    Premium Rak 360 Lace Peruk äkta hår
    As low as 9 490,00 SEK
    Quickview
Set Descending Direction
View as Grid List

1 Item

per page

360 pitsi-peruukki tarkoittaa sitä, että kaikki pitsi-peruukin ulommat osat (toisin sanoen, mitä normaalisti nähdään otsaan, temppelit, korvien ympärillä ja takaisin kaulaan) ovat käsinsolmittuja ohuelle pitsiverkolle. Tämä osa Lace-peruukista tekee vauhdista nähdä tai tuntea peruukki ja se antaa ilmavan ja mukavan tunteen, koska se hengittää hyvin hienon meshin läpi.

Kaulassa 360 pitsi-peruukulla on säädettävät soljet, jotka on ommeltu pitsiverkkoon, joten voit säätää peruukin kokoa.

Pitsi-peruukki on uskomattoman joustava ja sitä voidaan käyttää tällä hetkellä haluamasi kampauksen kanssa. Esimerkiksi voit saada hiukset taaksepäin, keskimmäiset jalat, viistot luukut jne. Ilman, että he näkevät mitään läpäiseviä. Mutta ehkä kaikkein vaikuttavin on se, että voit myös saada hiukset tassel / poninhäntä! (jotain, joka ei ole perinteisen peruukin kanssa vaikea sanoa mahdottomaksi.)